Föreläsningar

En resa genom Afrika på cykel med fokus på upplevelser och möten med andra kulturer berättar Daniel fängslande historier och visar natursköna foton samt videosnuttar från sina cykelresor mellan Egypten och Zambia som han genomförde 2010 och 2011. Daniel tar er in i den värld han då levde i där han reste genom öknen, stäpper och skogar. Föreläsningen handlar allt från hur Daniel blev stenad i Etiopien till hur han insjuknade i malaria i Zambia.

Ett tips inför denna föreläsning är att köpa in olika sorters nötter och frukter som serveras tillsammans med te vilket förhöjer känslan av Afrika. Placera även ut levande ljus lite här och var för att ge föreläsningen det lilla extra.
(Föreläsningstid ca 1,5-2 timmar)

Har du några speciella önskemål föreläser Daniel även om hur man fotograferar på resande fot, planering inför resor och hur man löser problemen som kan uppstå på plats. Om någon av mina andra resor eller liknande lockar så anpassar jag gärna föreläsningen efter de kriterier ni har. Några intressanta saker som då kan komma på tal är hur Daniel bodde med Bedouiner i grottor eller när han dokumenterade flyktinglägret Shatila i södra Beirut och mycket annat.

Skicka ett mail alternativt slå en signal så bestämmer vi tid och plats!
Email:
daniel@travelaroundtheworld.se
Mobil: 0731 80 46 22

Mvh Daniel Peterson